Beoordelingen van l'Elefante Bianco Laren

Recente recensies van l'Elefante Bianco Laren

5 sterren na 40 reviews

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed, perfecte pizza’s weer... Al jaren hoog niveau

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld en binnen 10 minuten bezorgd. Erg lekkere pizza's en salades! Helaas de pijnboompitten vergeten in de salade maar dat kan gebeuren.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was prima maar lauw. Lasagne was in de tas van de fietsbezorger gaan wandelen en was gaan lekken. Bezorger ging naar aanleiding hiervan een nieuwe halen. Dit is op zich heel netjes, maar het geheel zijn we niet van jullie gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten is beduidend minder dan in het restaurant - door het vervoer?

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede info. Bevestiging ok. Extra bevestiging afhaaltijdstip. Bestelling op tijd klaar. Prima bediening.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn dochter had pizza s besteld ; ik had ze liever gehaald vond het zo sneu voor die lieve jongen in de regen op de fiets.... maar ik was er niet bij bestelling plaatsen. De Pizza s waren heerlijk zoals altijd ❤️

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We ontvingen onze bestelling pas na 2x bellen en ruim 75 min na de afgesproken tijd ! Wel met heel veel excuses. Het eten was uitstekend !

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer overheerlijk. Perfect op tijd stond mijn pizza weer klaar.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Triest dat is vergeten naar de opmerking te kijken. Jammer, konden we toch nog zelf de keuken in.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het weer als vanouds heerlijk en heel snel gebracht. Tot volgende keer weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed geholpen, eten stond klaar op afgesproken tijd en het eten was bloedheet! Top!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza’s weer.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s zoals altijd heerlijk en nog goed heet. Wel wat donkere (Zwarte)randen. Drukke avond waardoor bestelling Helaas meer dan uur heeft geduurd, wel Keurig tussentijds telefonisch contact opgenomen voor excuses.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed, lekker en snel bezorgd

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen altijd graag bij jullie en het eten is altijd heerlijk! De pizza van mijn man was lekker, ik had filetta di Manza, en die was niet lekker! Was taai en niet mals., kan een keer gebeuren hoor, ik blijf jullie trouw😊

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pasta en een heerlijke pizza en een kakelverse salade! Hier bestellen is een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en pasta! Bezorging precies op het afgesproken tijdstip door een aardige bezorger. Een fijne moederdag traktatie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed bevallen en het was heerlijk, ga zo door

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en prima georganiseerd

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en op tijd

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Pizza’s en Lasagne waren perfect en goed warm. Heerlijk gegeten en bezorger was netjes en aardig. Gaan we zeker vaker doen! Groeten aan de pizzabakker van de vader van Keesje! Patrick Scholtze

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om 18.00 gevraagd en het weet 18.15 en het eten was niet helemaal warm meer

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was in een woord geweldig. Makkelijk te bestellen en prima geleverd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima. Heerlijke pizza, lekker warm nog en snel bezorgd

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien een handleiding bij 3 gangen menu hoe het hoofdgerecht opgewarmd kan worden zodat het goed warm is bij het eten

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gelukkig gaat de keuken op hetzelfde niveau door met koken en krijg je bij het ophalen nog steeds dezelfde warme begroeting. Dat zijn toch die fijne details die we allemaal tijdens deze crisis nodig hebben.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk waren de pizza's heerlijk. Jammer was echter wel dat het voorgerecht vergeten was te leveren, de jongeman moest op z'n fiets terug naar Laren om het te halen, dus werd het voorgerecht een nagerecht en de pizza's waren nog net warm. De tomaten saus in de calzone was tegen het koud aan.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste pizza gegeten! Website werkt top! Blij dat ik nog wat kan bijdragen aan mijn favoriete restaurant!!! Hopelijk houden jullie het hoofd boven water! Zet m op! Tot snel

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza's, snelle bezorging, helemaal goed. Vooral de pizzabodem was lekker knapperig. Zeer tevreden.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rond 17.45 kreeg ik bericht dat de bestelling onderweg was. Pas om 19.15 uur werd de bestelling geleverd (met excuses voor de late bezorging) , en de pizza was toen lauw... We hebben hem echter in de oven gezet en de smaak was prima.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, Lasagna had iets compacter gemogen, niet meer of niet minder maar saus minder zacht/vloeibaar

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza en salade waren heerlijk Keurig op afgesproken tijd klaar en dus voor herhaling vatbaar