Beoordelingen van l'Elefante Bianco Laren

Recente recensies van l'Elefante Bianco Laren

5 sterren na 105 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer van 2 heerlijke maaltijden genoten! Prima service ook!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke lekker en geweldige service! Echt een aanrader!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan tevreden over de vanavond ontvangen bestelling! Zowel de Calzone als het spaghetti gerecht waren zeer goed!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker! Netjes bezorgd tijdens corona en fijne communicatie. Tot snel Rogier Jansen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op gevraagde tijd bezorgd. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en precies op tijd afgeleverd. ( door de sneeuw! ) door n vriendelijke bezorger. Bravo !

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen vaak bij Elefante Bianco, de pizza’s zijn altijd heerlijk, snelle bezorging en vriendelijke bezorgers.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en prima op tijd.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kom al jaren bij Elefante. Met mijn zoon die “kokkie” kent. Vanaf zijn tweede ( hij is by 16)z. Met vrienden (Lydia) en nu leuk genoeg, Adriaan en zoons die nu verantwoordelijk zijn voor bezorging. Maar vandaag kreeg ik alles koud. Calzone was blijkbaar eerder dan pizza uit de oven gehaald. Alles was koud en ik heb alles moeten opwarmen in de oven.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer waren de pizza’s niet zo warm als we gewend zijn van Elefante. Misschien omdat het zo koud is buiten. Heb ze nog even in de oven opgewarmd.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Pas bij het afhalen bleek dat de desserts niet meer voorradig waren, geen tiramisu en geen citroenijs. Geld teruggave was administratief ook een hobbel, dat ging niet. De pizza's stonden klaar bij aankomst, het was even wachten op de pasta. Dat was geen punt, maar wel nagenoeg koude pizza's bij thuiskomst, zodoende dus de oven aangezet. Smaak van het eten was goed, maar dit willen we niet meer.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vinden al vele jaren dat jullie een uitstekende kwaliteit leveren. Dat willen we benadrukken. Helaas viel de Saltimboca di Vitello nogal tegen. Dat leek niet op de Saltimbaca die we vroeger wel eens gehad hebben. Het was nu meer een laagje, overigens lekkere, parmaham met daaronder (moest je goed zoeken) 3 harde, droge, veel te lang gebakken 2 mm dunne plakjes vlees met een maximale afmeting van (geschat) 7 x 4 cm. Dat vulde de maag niet en was ook moeilijk door te slikken. Zal wel een ongelukje zijn en we nemen het jullie ook niet kwalijk, maar geven het toch maar even ter lering door. Overigens volle bewondering voor de wijze waarop jullie qua organisatie de online bestellingen in deze moeilijke tijden uitvoeren. Pluim op jullie hoed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn inmiddels vaste klant van l'Elefante Bianco, omdat de kwaliteit van het eten zeer goed is. Daarnaast is de service uitstekend en vriendelijk. De leveringen zijn altijd relatief snel en het eten is warm en smaakt heerlijk. Ook vind ik het heel goed dat ze vaste klanten waarderen. Zo kregen wij onlangs van de zaak een extra grote portie. Ze verdienen al onze complimenten. Expliciet complimenten aan de chef.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten !

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien had de kok een slechte dag maar €18 voor een tartuffo zonder tartuffo , achterham ipv parma en minimale rucola is was echt een afknapper. Jammer, zo ken ik ze niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, erg snelle en vriendelijke bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam op tijd, was warm en de kwaliteit was prima!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn kind aan huis, omdat de gerechten heerlijk zijn en snel geleverd kunnen worden. Dit keer was er alleen een kleine tekortkoming, omdat de Salami op de pizza Mista ontbrak, echter we hebben er niettemin erg van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt perfect op tijd! En gewoon heel goed! Bedankt l’elefante Bianco

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, vriendelijke bezorger, heerlijk & vers eten ) lekker warm!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Derde keer dat we online bestelden, maar nu rechtstreeks op de website. Opnieuw heerlijk!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was online al betaald inclusief fooi, mijn partner ging het afhalen en mocht nogmaals betalen....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd precies op tijd. Voorgerecht uitstekend. Hoofdgerecht mag iets meer saus. We gaan het zeker herhalen.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goed hete pizza die op de aangegeven tijd werd bezorgd

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza & pasta’s!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden zelf een fout gemaakt met bestellen. LElefante heeft dit prima opgelost. Het eten dat bezorgd was is heerlijk en nog goed warm. Kortom top

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Op afhaalmenu staat niet dat de gerechten warm zijn. Bij de marsala saus was marsala niet te proeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer gesmuld van de pizza's. Lekker wijntje erbij en onze avond kon niet meer stuk. Dank.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden lasagne classico, pizza sicilia en salade geitenkaas en hebben dat gedeeld met z’n drieeen. Ik heb alle 3 dus geproefd en het was werkelijk heerlijk! Vers, goede smaken en niet te vet. Aanrader. Ook deze combinaties.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk warme pizza’s, stipt op tijd en vriendelijke bezorging. Wij zijn fan

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sinds enige tijd weer eens bij de Elefante Bianco geweest. Nu helaas niet om er in de gezellige ambiance te eten, maar afhalen. Ik kan zeggen dat ik genoten heb. Weer de ouderwetse hoge kwaliteit en superlekker. Helaas wel zonder de gezelligheid van het restaurant. Ik zie er naar uit wanneer jullie weer open gaan.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was prima verzorgd, kwaliteit en versheid goed, maar de bereiding erg basic en niet Italiaans van smaak. We vroegen ons zelfs af of er wel dressing op de sla zat.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen ging snel en gemakkelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling komt. Die ook echt op doorgegeven tijd komt. Vrolijke en oprechte vriendelijke bezorger. En het eten was goed en lekker. Dus top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebruiksvriendelijk en duidelijk website. Bestelling op tijd gebracht en goed op temperatuur. Zeker aan te bevelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Diner afgehaald. Goed verpakt en nog super warm bij thuiskomst. Kwaliteit zelfde als in restaurant eten. Het was weer heerlijk!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat de gevraagde rucola er niet bij

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op tijd! Heel goed! Heerlijke pizza en ook pasta was erg goed!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld. Bestelling was klaar op afgesproken tijd. Keurig en degelijk verpakt. Geleverd produkt uitstekend en warm.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen altijd de vitello tonato. De portie was deze keer aanzienlijk kleiner dan normaal, voor dezelfde prijs. Kwaliteit verder wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker en zelfs nog warm toen we thuis kwamen. Net alsof we in het restaurant zelf zaten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en lekker warm, zeer snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd 45 minuten te vroeg gebracht.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het geautomatiseerde systeem geeft aan dat de pizza's er over 45 min. zijn. Dat duurde echter 1 u en 20 min. Het systeem stuurde een mailtje dat de bezorger onderweg is, echter daarna duurde het nog meer dan 20 min. Deze automatisering is waardeloos, als er geen real time info in staat.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza werd helaas lauw warm bezorgd. Wel lekker. De tiramisu was uitstekend en ook van een royale hoeveelheid.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fijn dat je via de mail op de hoogte gehouden word wanneer je bestelling thuis aankomt.. we hebben weer heerlijk gegeten !!!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, fantastische Tiramisu en stipt op tijd!

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker die tiramisu, wel een beetje klein.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goed

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza’s en loeiheet bij bezorging. Top!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer vanouds goed zoals ik van jullie gewend ben

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed, perfecte pizza’s weer... Al jaren hoog niveau

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld en binnen 10 minuten bezorgd. Erg lekkere pizza's en salades! Helaas de pijnboompitten vergeten in de salade maar dat kan gebeuren.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was prima maar lauw. Lasagne was in de tas van de fietsbezorger gaan wandelen en was gaan lekken. Bezorger ging naar aanleiding hiervan een nieuwe halen. Dit is op zich heel netjes, maar het geheel zijn we niet van jullie gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten is beduidend minder dan in het restaurant - door het vervoer?

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede info. Bevestiging ok. Extra bevestiging afhaaltijdstip. Bestelling op tijd klaar. Prima bediening.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn dochter had pizza s besteld ; ik had ze liever gehaald vond het zo sneu voor die lieve jongen in de regen op de fiets.... maar ik was er niet bij bestelling plaatsen. De Pizza s waren heerlijk zoals altijd ❤️

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We ontvingen onze bestelling pas na 2x bellen en ruim 75 min na de afgesproken tijd ! Wel met heel veel excuses. Het eten was uitstekend !

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer overheerlijk. Perfect op tijd stond mijn pizza weer klaar.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Triest dat is vergeten naar de opmerking te kijken. Jammer, konden we toch nog zelf de keuken in.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het weer als vanouds heerlijk en heel snel gebracht. Tot volgende keer weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed geholpen, eten stond klaar op afgesproken tijd en het eten was bloedheet! Top!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza’s weer.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s zoals altijd heerlijk en nog goed heet. Wel wat donkere (Zwarte)randen. Drukke avond waardoor bestelling Helaas meer dan uur heeft geduurd, wel Keurig tussentijds telefonisch contact opgenomen voor excuses.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed, lekker en snel bezorgd

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen altijd graag bij jullie en het eten is altijd heerlijk! De pizza van mijn man was lekker, ik had filetta di Manza, en die was niet lekker! Was taai en niet mals., kan een keer gebeuren hoor, ik blijf jullie trouw😊

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pasta en een heerlijke pizza en een kakelverse salade! Hier bestellen is een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en pasta! Bezorging precies op het afgesproken tijdstip door een aardige bezorger. Een fijne moederdag traktatie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed bevallen en het was heerlijk, ga zo door

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en prima georganiseerd

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en op tijd

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Pizza’s en Lasagne waren perfect en goed warm. Heerlijk gegeten en bezorger was netjes en aardig. Gaan we zeker vaker doen! Groeten aan de pizzabakker van de vader van Keesje! Patrick Scholtze

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om 18.00 gevraagd en het weet 18.15 en het eten was niet helemaal warm meer

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was in een woord geweldig. Makkelijk te bestellen en prima geleverd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima. Heerlijke pizza, lekker warm nog en snel bezorgd

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien een handleiding bij 3 gangen menu hoe het hoofdgerecht opgewarmd kan worden zodat het goed warm is bij het eten

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gelukkig gaat de keuken op hetzelfde niveau door met koken en krijg je bij het ophalen nog steeds dezelfde warme begroeting. Dat zijn toch die fijne details die we allemaal tijdens deze crisis nodig hebben.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk waren de pizza's heerlijk. Jammer was echter wel dat het voorgerecht vergeten was te leveren, de jongeman moest op z'n fiets terug naar Laren om het te halen, dus werd het voorgerecht een nagerecht en de pizza's waren nog net warm. De tomaten saus in de calzone was tegen het koud aan.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste pizza gegeten! Website werkt top! Blij dat ik nog wat kan bijdragen aan mijn favoriete restaurant!!! Hopelijk houden jullie het hoofd boven water! Zet m op! Tot snel

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza's, snelle bezorging, helemaal goed. Vooral de pizzabodem was lekker knapperig. Zeer tevreden.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rond 17.45 kreeg ik bericht dat de bestelling onderweg was. Pas om 19.15 uur werd de bestelling geleverd (met excuses voor de late bezorging) , en de pizza was toen lauw... We hebben hem echter in de oven gezet en de smaak was prima.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, Lasagna had iets compacter gemogen, niet meer of niet minder maar saus minder zacht/vloeibaar

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza en salade waren heerlijk Keurig op afgesproken tijd klaar en dus voor herhaling vatbaar