Beoordelingen van l'Elefante Bianco Laren

Recente recensies van l'Elefante Bianco Laren

5 sterren na 21 reviews

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s zoals altijd heerlijk en nog goed heet. Wel wat donkere (Zwarte)randen. Drukke avond waardoor bestelling Helaas meer dan uur heeft geduurd, wel Keurig tussentijds telefonisch contact opgenomen voor excuses.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed, lekker en snel bezorgd

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen altijd graag bij jullie en het eten is altijd heerlijk! De pizza van mijn man was lekker, ik had filetta di Manza, en die was niet lekker! Was taai en niet mals., kan een keer gebeuren hoor, ik blijf jullie trouw😊

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pasta en een heerlijke pizza en een kakelverse salade! Hier bestellen is een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en pasta! Bezorging precies op het afgesproken tijdstip door een aardige bezorger. Een fijne moederdag traktatie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed bevallen en het was heerlijk, ga zo door

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en prima georganiseerd

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en op tijd

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Pizza’s en Lasagne waren perfect en goed warm. Heerlijk gegeten en bezorger was netjes en aardig. Gaan we zeker vaker doen! Groeten aan de pizzabakker van de vader van Keesje! Patrick Scholtze

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om 18.00 gevraagd en het weet 18.15 en het eten was niet helemaal warm meer

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was in een woord geweldig. Makkelijk te bestellen en prima geleverd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima. Heerlijke pizza, lekker warm nog en snel bezorgd

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien een handleiding bij 3 gangen menu hoe het hoofdgerecht opgewarmd kan worden zodat het goed warm is bij het eten

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gelukkig gaat de keuken op hetzelfde niveau door met koken en krijg je bij het ophalen nog steeds dezelfde warme begroeting. Dat zijn toch die fijne details die we allemaal tijdens deze crisis nodig hebben.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk waren de pizza's heerlijk. Jammer was echter wel dat het voorgerecht vergeten was te leveren, de jongeman moest op z'n fiets terug naar Laren om het te halen, dus werd het voorgerecht een nagerecht en de pizza's waren nog net warm. De tomaten saus in de calzone was tegen het koud aan.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste pizza gegeten! Website werkt top! Blij dat ik nog wat kan bijdragen aan mijn favoriete restaurant!!! Hopelijk houden jullie het hoofd boven water! Zet m op! Tot snel

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza's, snelle bezorging, helemaal goed. Vooral de pizzabodem was lekker knapperig. Zeer tevreden.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rond 17.45 kreeg ik bericht dat de bestelling onderweg was. Pas om 19.15 uur werd de bestelling geleverd (met excuses voor de late bezorging) , en de pizza was toen lauw... We hebben hem echter in de oven gezet en de smaak was prima.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, Lasagna had iets compacter gemogen, niet meer of niet minder maar saus minder zacht/vloeibaar

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza en salade waren heerlijk Keurig op afgesproken tijd klaar en dus voor herhaling vatbaar